Home Okategoriserade Mobbare i skolan kallar henne ”fetto”. Då gör pappan något som förändrar hennes liv!

Mobbare i skolan kallar henne ”fetto”. Då gör pappan något som förändrar hennes liv!

0
Mobbare i skolan kallar henne ”fetto”. Då gör pappan något som förändrar hennes liv!

Tom höjde dotter Haleigh som en ensamstående pappa. Haleigh har kämpat mot matmissbruk så länge hon kan minnas – och Tom var rätt på hennes sida och kände sorg och frustration henne.

Vid hans tyngsta vägde Haleigh 130 kg. Hon passade inte djupare in i hans kläder och hade rädsla för flygande och nöjesparker, eftersom hon var rädd att säkerhetsbälten inte skulle passa. Hon hade högt blodtryck och kolesterol, hjärtklappning och polycystiska äggstockar.

Och som om inte det vore nog, var hon ständigt retad och förlöjligad i skolan. Det blev så illa att Haleigh slutade i high school. Hon försökte alla tänkbara dieter, men ingenting verkar fungera.

Som tonåring fick Haleigh fetmakirurgi och det fungerade. Hon förlorade halva sin vikt och det fick henne att ändra sina matvanor.

När Haleigh var 23 år gammal, var fadern redo att ge henne den kosmetiska gåva hon behövde för att hon äntligen skulle bli lycklig.

”Hon hade gjort sin del, och om det fanns något jag kunde göra för att hjälpa henne, var jag glad att göra det.” Säger Tom. ”Jag vill bara att hon ska vara lycklig.”

[adsense2]

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!