Home Okategoriserade Sonen och dottern hade varit åtskilda utan att känna till varandra i över 20 år. Men se den UNDERBARA återföreningen!

Sonen och dottern hade varit åtskilda utan att känna till varandra i över 20 år. Men se den UNDERBARA återföreningen!

0
Sonen och dottern hade varit åtskilda utan att känna till varandra i över 20 år. Men se den UNDERBARA återföreningen!

Stacey Bertotti blev chockad av sin mors bekännelse. När Bertotti fyllde 21 så avslöjade hennes mamma att hon hade en bror som lämnats bort för adoption.

Under mitten av 1960-talet, bestämde hon sig för att lämna bort sin son för adoption, hon fruktade allmänhetens syn av att ha ett barn utanför äktenskapet. Senare skulle hon gifta sig och få Bertotti.

Även om hon var chockad av hennes mors förflutna, så kändes det som att det var logiskt. Det var som om Bertotti visste om hans existens undermedvetet.

”Jag kände alltid att jag hade en bror. Men jag visste inte ”, sade hon.

När Bertotti fyllde 25 började hon att leta efter sin bror. Sökandet skulle fortsätta under de kommande 23 åren. I mer än två decennier försökte hon hitta sin storebror utan att lyckas. Men till slut så fann hon honom.

För första gången hon någonsin mötte sin bror, Mike Ellington var på Ronald Reagan Washington National Airport i Washington DC

”Jag skakar just nu, eftersom det är riktigt nära”, sade hon när hon väntade på flygplatsen. Bertotti och hennes familjemedlemmar höll upp en skylt för honom, men så fort hon såg sin bror kastade hon skylten och sprang till honom.

De två omfamnade varandra i en lång kram och började omedelbart dela foton av den barndom de inte fick tillbringa tillsammans.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fina video med dina vänner på Facebook!