Home Okategoriserade ”Du kommer att dö!” säger han, och släpar sin flickvän i håret. Sedan börjar han BITA henne i ansiktet!

”Du kommer att dö!” säger han, och släpar sin flickvän i håret. Sedan börjar han BITA henne i ansiktet!

0
”Du kommer att dö!” säger han, och släpar sin flickvän i håret. Sedan börjar han BITA henne i ansiktet!

Melody Moon och Jamie Mitchell från Yeovil i England har känt varandra sedan grundskolan. När Jamie flera år senare drev en pub, brukade Melody jobba lite extra där, och det var då kärleken började blomstra.

Inledningsvis var Melody mycket kär, och tillbringade mycket tid med Jamie. Men hon blev mer och mer fascinerad, och till slut kunde hon inte tillbringa en enda natt ifrån honom. Melodys vänner sade gång på gång att de egentligen inte trodde Jamie gillade henne. Men hon höll fast honom eftersom hon var så kär.

Så småningom blev Jamie svartsjuk och våldsam, så Melody gjorde slut med honom. Hon slutade jobba i puben för att skapa distans mellan sig själv och Jamie.

En dag frågade Jamie om Melody kunde komma hem till honom för att prata lite. Hon gjorde det, och det var förmodligen det största misstaget hon någonsin gjort.

”Plötsligt slog han mig och brottade ner mig på golvet och lade armarna om min hals.” sa hon.

”Du kommer att dö!” Sa han, och drog mig till soffan i håret. Han sade att han var på väg att bita mig i ansiktet så att ingen människa skulle titta på mig igen. När hans ansikte närmade mig, insåg jag att han hade bitit mig i kinden, läppar och öron. ”

Konsekvenserna av anfallen var allvarlig. Näsa, kindben och höger ögonhåla var illa däran . Hon hade skador över hela kroppen.

[adsense2]

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!