Home Okategoriserade Kvinna ser en dyr ring på hennes vindruta! Hon inser snabbt att det är en farlig fälla!

Kvinna ser en dyr ring på hennes vindruta! Hon inser snabbt att det är en farlig fälla!

0
Kvinna ser en dyr ring på hennes vindruta! Hon inser snabbt att det är en farlig fälla!

Du kommer vilja läsa detta … din framtida säkerhet kan hänga på det!

186

I detta Facebook-inlägg, varnar Savannah Nguyen bosatt i Wisconsin (till höger) oss om ett stigande problem som hennes mamma, Sony (till vänster) lyckades att undvika.
Efter en lång dag av shopping, gick Sony till sin bil och märkte att en stor vit SUV med tonade rutor kör upp bredvid henne. Parkeringen var tom förutom hennes bil, så Sonys överlevnadsinstinkter kom igång och hon skyndade iväg. När hon körde, hörde hon ett skramlande på sin vindruta.

216

Lyckligtvis, lyckades Sony fly innan hon distraherades av denna ”gåva” som satt på hennes vindruta. Det är ett populärt system för människohandlare: de lämnar ett dyrt smycke på vindrutetorkaren, och sedan när den olyckliga och förvirrade föraren går ut för att hämta den, då kidnappar brottslingarna personen innan de vet ordet av.

Savannah skrev ett långt inlägg på hennes Facebook-sida som råder alla att vara vaksamma:

”Det är precis så här människohandel och kidnappningar sker. De såg förmodligen henne gå ut ur sin bil och placerade den på hennes fönster, och väntade på att hon skulle komma tillbaka. Vem vet vad som skulle ha hänt om min mamma hade gått ut ur sin bil för att se vad som fanns på hennes vindruta medan hon fortfarande var på parkeringen. Naturligtvis skulle en person vara nyfiken och vilja läsa texten på påsen, men under de två sekunder det tar att ta påsen från vindrutan för att läsa vad som står där, kan det redan vara för sent. Hemska saker kan hända på ett ögonblick.

Jag uppmanar STARKT alla att berätta för sina nära och kära om detta scenario, vare sig det är din dotter, son, syster, bror, mamma, pappa, mormor, morfar, eller vänner – eller/och dela det här inlägget för att sprida budskapet. Detta hände min egen mamma mitt på dagen (en fyrtio år gammal mamma till fyra barn) i Appleton som ligger i Wisconsin i USA, och det kan hända vem som helst, var som helst, när som helst. Människohandel och kidnappning är på riktigt, och ett ämne som skall tas på allvar. Du tror inte att det kommer att hända dig tills det gör det. Jag stannar till vid köpcentret själv hela tiden. Efter denna händelse skulle jag inte rekommendera någon att åka dit själv, eller att gå någonstans själva för den delen. Särskilt tonårsflickor. Försök alltid att vara i grupp, och alltid hålla dig extra uppmärksam på parkeringsplatser eller offentliga platser, särskilt på natten. Titta inte på din telefon när du går till din bil, och om du inte har försvarsspray, håll din hand knuten med dina nycklar mellan fingrarna, vinkelrätt mot ditt ben, tills du kommer till din bil . Det är så lätt för kriminella att locka unga kvinnor som är ensamma. Så var smart, var uppmärksam, och gör det till en prioritet att lära dig att försvara dig fysiskt. Vissa människors instinkter och reaktioner kommer inte igång förrän efter några sekunder, som det tar för någon att smyga fram och ta tag i dig bakifrån, och gud förbjuder det att vara för sent för att rädda dig själv. VAR FÖRSIKTIG!!!!”

Det är en skrämmande värld där ute och hjälpa varandra! Det finns alltför många farliga och listiga människor där ute, och det är bäst att vi utbildar oss själva och lär oss att känna igen överhängande faror när vi ser dem. Och kom ihåg: om det verkar för bra för att vara sant, kör.
[adsense2]
Vänligen dela detta med dina vänner och familj!